Wie ben ik

Opleidingen en werkervaring

Mijn rechtenstudie heb ik gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen en ik ben afgestudeerd jurist in de hoofdrichtingen privaatrecht en strafrecht, met daarbij de aantekening advocatuur.

Vervolgens heb ik aan de Universiteit van Utrecht de opleiding tot kandidaat-gerechtsdeurwaarder gevolgd . Deze opleiding volgde ik naast mijn baan bij in Emmen gevestigde gerechtsdeurwaarderskantoor Rosier & Weggemans.

Later ben ik nog werkzaam geweest bij verschillende gerechtsdeurwaarderskantoren in Leeuwarden en Assen. De laatste jaren voordat ik voor mezelf ben begonnen ben ik werkzaam geweest bij GGN en dan vooral vanuit het kantoor in Zwolle.

Bij deze kantoren heb ik in het kader van permanente educatie enkele tientallen cursussen gevolgd om nieuwe kennis op te doen en bestaande kennis te verbreden.

Jurist en gerechtsdeurwaarder

In al deze jaren heb ik een ruime ervaring opgedaan op vrijwel alle juridische gebieden.

Als jurist voerde ik procedures bij diverse instanties enĀ  was ik daarnaast verantwoordelijk voor de noodzakelijke contacten met de opdrachtgevers en andere ketenpartners, zoals bijvoorbeeld gemeentes en schuldhulp instanties.

Als kandidaat-gerechtsdeurwaarder was ik meer praktisch bezig met het toepassen van de wettelijke regelingen en het uitvoeren van gerechtelijke beslissingen. Dat betekende beslag leggen maar ook het laten uitvoeren van ontruimingen.

Sinds 2016 ben ik zelfstandig ondernemer op het gebied van juridische dienstverlening.